Möt Kerstin af Jochnick och Martin Flodén i Almedalen

Datum

Den 2 och 3 juli deltar förste vice riksbankchef Kerstin af Jochnick och vice riksbankchef Martin Flodén i seminarium och ”Heta stolen” i Almedalen. Tanken är att stimulera dialogen mellan Riksbanken och politiker, debattörer och opinionsbildare.

Bild på Visby. Foto: Malin Ericsson, Region Gotland. Foto på riksbankscheferna: Petter Karlberg.

 

Kerstin af Jochnick medverkar i två seminarier. Den 2 juli medverkar hon i en paneldebatt om den nya ekonomiska verkligheten i skuggan av nollräntan som arrangeras av Dagens industri och Nordea.

 

Den 3 juli håller Kerstin af Jochnick en presentation om Riksbankens räntebesked som följs av ett samtal med tongivande politiker på ett seminarium i regi av Almega.

 

Den 2 juli medverkar Martin Flodén i en panel om det ekonomiska läget och hur Riksbanken ser på det. Seminariet "Varför beskattar vi spara och subventionerar slösa?" arrangeras av Skandia.

 

Den 2 juli ger Martin Flodén också raka besked om räntebeskedet och riskerna med hushållens skuldsättning. I "Heta stolen" frågas han ut om Riksbankens räntebesked och om de ytterligare åtgärder som krävs för att hantera hushållens skulder. Utfrågningen arrangeras av Business Arena, Fastighetsnytt.

 

Den 3 juli intervjuas Martin Flodén om att många lånar för mycket och varför är det riskabelt. Intervjun arrangeras av Dagens Samhälle.

Kontaktinformation

Presstjänsten 08-7870200

Senast granskad

Innehållsansvarig

Kontakta innehållsansvarig

Fyll i information

För att minimera automatiskt spam ber vi dig att svara på frågan i fältet nedan.

7 + 7 ?