Riksbanken utsedd till årets employer branding-företag 2011

Företaget Universum har utsett Riksbanken till årets employer branding-företag 2011 i kategorin Young Professionals. Övriga nominerade var Ikea, Systembolaget och Finansinspektionen. På onsdagskvällen fick personalchef Maria Wahl ta emot diplom och blommor vid en prisutdelning.

Bild på Maria WahlRiksbanken har under många år arbetat med att stärka varumärket "Riksbanken som arbetsplats" för att kunna rekrytera duktiga medarbetare och behålla nuvarande medarbetare.

 

– Det är jätteroligt att vi nu har fått den här utmärkelsen. Det visar att vårt arbete med att lyfta fram Riksbanken som en spännande arbetsplats har nått fram. Vi är många som har arbetat med detta och som ska ta åt sig äran, säger Maria Wahl.

 

Ur motiveringen

"Riksbanken är en föregångare i sitt arbete med employer branding och arbetar genomgripande, kontinuerligt och seriöst inom ett brett spektrum av frågor. Med genomtänkta och djupgående analyser av resultaten skapar Riksbanken sig en klar och tydlig bild av hur marknaden ser ut och hur man är och uppfattas som arbetsgivare."

Senast granskad

Innehållsansvarig

Kontakta innehållsansvarig

Fyll i information

För att minimera automatiskt spam ber vi dig att svara på frågan i fältet nedan.

7 + 7 ?